Curatam bine zarzavatul, se spala si se pune intreg la fiert cu apa calda. Se ferbe acoperit, la foc mic 30 de minute, dupa care se adauga taiteii fie
Curatam bine zarzavatul, se spala si se pune intreg la fiert cu apa calda.
Se ferbe acoperit, la foc mic 30 de minute, dupa care se adauga taiteii fierti separat si clatiti cu apa rece si o lingura de unt.
Chimenul il punem cu ulei intr-o tigaie, se tine acoperit pe foc mic zece minute, se stinge cu supa fierbinte, apoi se strecoara.
Semintele de chimen se arunca, zeama strecurata se pune peste supa, se adauga sare dupa gust si se mai clocoteste citeva minute.
Se stinge focul, se adauga verdeata tocata si se drege supa cu smintina.
Servim cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare
Ciorba de peste
Ciorba de pui cu smantana
Supa de salata verde
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii