Supe de legume

Reteta Supa de cus-cus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura.
Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cr

ingrediente

   400 g cartofi
   80 g cus-cus
   50 g slanina afumata
   1 ceapa rosie mijlocie
   50 g tocana de legume
   boia de ardei
   piper macinat
   sare

mod de preparare

Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura.


Calim ceapa in untura ramasa, apoi tragem cratita de pe foc, presaram cu boia de ardei, adaugam cubuletele de cartofi, apoi punem din nou cratita pe foc, le prajim pana devin sticloase, asezanam cu tocana de legume, piper macinat, sare.


Adaugam apa rece si fierbem pe foc mic. Intre timp cus-cusul se prajeste in cuptor pana devine maroniu deschis, apoi se adauga in supa impreuna cu cubuletele de slanina si astfel intregim fierberea.
Este o reteta simpla





Supa de urzici


Ciorba ciuperci


Ciorba de burta
Incearca si Supa crema de fasole uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cus-cus" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.