Supe de legume

Reteta Supa de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
mari_22671 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul .
2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de

ingrediente

   dovleac 700 g
   1 ceapa
   o buc telina ( 100
   200g- nu conteaza )
   1 praz
   1 morcov
   1 catel usturoi
   2 foi dafin
   1 lg zeama lamaie
   putin ulei si 2 lg unt ( in functie de cantit. de legume)
   600ml supa legume ( knorr)

mod de preparare

1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul .
2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de legume
3) cand incep sa fiarba de pun foile dafin , o frunza telina , daca aveti, si lg de suc lamaie
4) se fierbe cam 30 min dupa care se mixeaza sa fie ca o pasta

Pentru cine vrea sa o faca mai consistenta se poate pune dupa gust lapte si smantana , dupa care se aduce la fierbere (1 min ) apoi se opreste.
Se serveste fiebinte.
Incearca si Ciorba de fasole cu ardei gras
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.