Supe de legume

Reteta Supa de dovleac cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne.
Condimentam cu sare, piper,

ingrediente

   600 gr dovleac
   1 telina
   sare
   piper
   scortisoara macinata
   coriandru
   12 bucati castane prajite
   400 ml lapte
   300 ml supa de carne

mod de preparare

Curatam dovleacul si telina si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala si adaugam 4 dl de lapte si 3 dl de supa de carne.


Condimentam cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Fierbem 20 de minute dupa care amestecam cu mixerul.


Curatam castanele prajite si le servim impreuna cu supa.
Pofta buna!





Alte retete mancare


gasiti aici:


Salata greceasca


Salata de cartofi


Salata de cruditati cu smantana
Incearca si Supa crema de legume cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac cu castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.