Supe de legume

Supa de fasole tucara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul, se spala, se rade pe razatoare, apoi, impreuna cu apa, se asaza totul la foc. Dupa citeva clocote, se introduce fasolea curatata

ingrediente

   100-150 gr. slanina
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   o lingura untdelemn
   1/2 lingura faina
   2-3 buc. rosii
   150 gr. smintina
   sare
   1/2 kg. fasole tucara
   o legatura marar

mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala, se rade pe razatoare, apoi, impreuna cu apa, se asaza totul la foc. Dupa citeva clocote, se introduce fasolea curatata, spalata si rupta in doua sau trei bucati. Cind totul este fiert, se adauga faina amestecata cu putina apa rece. Rosiile se oparesc pentru a inlatura mai usor pielitele si simburii, apoi se taie felii subtiri si se adauga in supa, o data cu 3/4 din grasime, in care s-a calit slanina taiata bucatele. Dupa citeva clocote, supa este gata.
Intr-un castron se pune smintina sau iaurtul, se amesteca bine, apoi se toarna supa fierbinte. Pe deasupra se pune restul de untdelemn si se presara mararul tocat marunt.
Incearca si Supa crema delicioasa de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole tucara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite