Supe de legume

Supa de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara. Grisul se clateste intr-un vas smaltuit,fara grasime, pina cind capata o culoare galb

ingrediente

   1/2 buc. morcov
   1 buc. cartof
   o lingura gris
   10 gr. unt
   sare
   patrunjel verde

mod de preparare

Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara. Grisul se clateste intr-un vas smaltuit,fara grasime, pina cind capata o culoare galben-inchis. Cind incepe sa se rumeneasca, se stinge cu supa de legume, se amesteca usor ca sa nu se adune, se sareaza, apoi se pune sa fiarba 8-10 minute.
Dupa ce se ia de pe foc, se serveste cu unt si verdeata deasupra
Incearca si Supa delicioasa de zarzavaturi cu orez si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gris" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite