Supe de legume

Supa de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara. Grisul se clateste intr-un vas smaltuit,fara grasime, pina cind capata o culoare galb

ingrediente

   1/2 buc. morcov
   1 buc. cartof
   o lingura gris
   10 gr. unt
   sare
   patrunjel verde

mod de preparare

Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara. Grisul se clateste intr-un vas smaltuit,fara grasime, pina cind capata o culoare galben-inchis. Cind incepe sa se rumeneasca, se stinge cu supa de legume, se amesteca usor ca sa nu se adune, se sareaza, apoi se pune sa fiarba 8-10 minute.
Dupa ce se ia de pe foc, se serveste cu unt si verdeata deasupra
Incearca si Supa de gulii cu marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gris" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite