Supe de legume

Reteta Supa de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie ceapa marunt, se pune in untura fierbinte, se adauga macrisul foarte bine spalat si se caleste.
Se cerne faina deasupra. Cand se inmoaie macri

ingrediente

   400 g macris
   40 g untura
   50 g faina
   O ceapa potrivita
   1
   5 ml smantana
   zahar
   sare
   1
   5 l supa de oase(sau apa)
   1 chifla

mod de preparare

Se taie ceapa marunt, se pune in untura fierbinte, se adauga macrisul foarte bine spalat si se caleste.


Se cerne faina deasupra. Cand se inmoaie macrisul, se stinge cu zeama de oase ( sau apa), se adauga sare, zahar (cca. 2 – 3 linguri), se lasa sa fiarba. Cand este gata se trece prin sita si se amesteca cu smantana.


Se poate servi cu crutoane prajite.
Incearca si Supa de orez cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de macris" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.