Supa de mazare cu castravete se poate pregati si celor mici. Intr-o oala punem la fiert in supa, urmatoarele ingrediente: mazarea, cartoful, ceapa si 25 g de unt. Lasam sa fiarba la foc mic in jur de 30 de minute. Supa trebuie sa se ingroase, apoi se da deoparte ca sa se raceasca putin.
Pregatim robotul de bucatarie in care punem supa dar mai adaugam 125 ml de apa pana obtinem un piure mai gros.
Ne ocupam de castravete, pe care il taiem betisoare si in calim in tigaia unsa cu unt. Amestecam. Galbenusurile se bat, adaugam smantana si piureul preparat anterior. In tot acest timp nu uitati sa amestecati. Punem la incalzit supa de legume ramasa si incorporam amestecul facut din galbenus si piure de legume. Lasam sa fiarba la foc mic, amestecam pana ce devine supa cat mai smantanoasa. Trebuie sa fii atent sa nu se "faca" galbenusul si sa isi pastreze preparatul consistenta. Se da gust cu sare si piper.
Alte retete culinare recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe