Se spala spanacul, se alege si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clocote, se ia de la foc si se trece totul prin sita. Se pune din nou la
mod de preparare
Se spala spanacul, se alege si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clocote, se ia de la foc si se trece totul prin sita. Se pune din nou la fiert, adaugind lamiia, sarea si untul. Se mai lasa sa dea citeva clocote, apoi se drege cu faina amestecata cu smintina. Friganelele se fac din felii de franzela groase de 1 cm, 1 ou care se bate spuma, 1 pahar de lapte, 1 lingurita zahar si putina sare. Se moaie feliile de franzela pe ambele parti si se prajesc apoi in untura bine infierbintata. Se servesc cu supa.
Incearca si Supa de dovlecei cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac cu friganele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe