Supe de legume

Reteta Supa de sparanghel cu franzela

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda.
Se scoate dupa o jumatate de

ingrediente

   1 franzela
   1l
   sare
   1 lingura de unt
   2 oua
   1/4 kg sparanghel

mod de preparare

Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda.


Se scoate dupa o jumatate de ora, se trec frunzele prin sita si piureul obtinut se pune in supa. Peste supa se adauga 11 de , se sareaza, se adauga untul si se clocoteste inca zece minute.


Cand se stinge focul; se rade deasupra supei cascaval si se serveste calda, cu felii de franzela prajite usor.
Incearca si Supa de spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel cu franzela" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.