Supa de telina si leurda este salata simpla care are un gust special datorita usturoiului. Ingredientele principale pentru reteta sunt: ceapa, cartofi, smantana, sare.
Supa de telina si leurda este un amestec de legume care merge perfect cu crutoane de paine. Se curata telina, cartofii si ceapa, se spala bine si se pun la fiert in apa. Se spala apoi leurda si uturoiul, dupa care se toaca marunt. Se scot legumele fierte din zeama si se fac piure, apoi se pun din nou in supa fara a mai pune oala pe foc. Se adauga smantana, sarea si piperul. Se fierb ouale 10 minute dupa care se curata si se taie in doua. Cand se serveste supa se pune in fiecare farfurie 2 jumatati de ou si se presara leurda si usturoi.
Alte retete de supe:
Supa de perisoare
Supa crema de sfecla rosie
Supa crema de cartofi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeBomboanele Raffaello sunt printre preferatele mele. Sunt delicioase. Inspiratie: r3nat02006 >:D
Bomboane Raffaello cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii