Modul de preparare a retetei:
Zarzavatul de supa si ceapa se taie marunt si se fierb in apa o jumatate de ora.
Supa se strecoara, se pune din nou pe foc si se pun varzutele de Bruxelles taiate in doua. Se lasa supa de varza pe foc pana se inmoaie varza. Se adauga sarea, cimbrul si untul, faina dizolvata in cateva linguri de supa. Se mai lasa supa de varza sa dea cateva clocote, apoi se serveste. De preferat cu un ardei iute.
La noul Philips Multicooker ma atrag mai ales cele 2 functii :posibilitatea de a prepara iaurt(yogurt) si de a pastra mancarea calda pana in momentul servirii ei !
Daca nu tineti regim de slabire, puteti pune o data cu cimbrul si 150 ml smantana, supa de varza va fi mult mai gustoasa.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe