Supe de legume

Supa frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata prazul, se spala, se taie marunt, apoi se inabusa in ulei 2-3 minute. Se stinge cu ½ l lapte. Se adauga sare, cartofi cruzi, rasi pe razato

ingrediente

   2-3 fire praz
   2-3 linguri ulei
   2-3 buc. cartofi
   2 pahare lapte
   patrunjel verde tocat
   100 gr. cascaval

mod de preparare

Se curata prazul, se spala, se taie marunt, apoi se inabusa in ulei 2-3 minute. Se stinge cu ½ l lapte. Se adauga sare, cartofi cruzi, rasi pe razatoarea mica, laptele. Se fierb 10-15 minute, se pune verdeata tocata.
Se serveste rece, cu cascaval ras deasupra
Incearca si Supa de rosii cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa frantuzeasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite