Fasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul s etaie marunt, costita
Fasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul s etaie marunt, costita se taie in cuburi, care se introduc 5 minute in cuptor. Macaroanele se fierb in apa rece cu putina sare, pentru circa 8 minute, se clatesc in apa rece si se taie bucati de circa 3 cm. Fasolea se fierbe 15 minute, se scurge de apa si se inlocuieste cu alta apa. Cand este fiarta pe jumatate, se adauga morcovii, telina si ceapa. Apoi se pune sarea si costita afumata si se lasa la fiert. Se adauga macaroanele dupa 20 de minute, usturoiul, piperul macinat, pasta de rosii si sare. Se mai fierb 10 minute, dupa care se ia supa de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii