Supe de legume

Reteta Supa picanta acrisoara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se

ingrediente

   10 dkg ciuperci uscate (sau 20 dkg proaspete)
   1 fir de praz si 1 morcov
   1 fir frunze de telina (sau 1 bucatica radacina)
   5 dkg fidea din faina de orez (sau fidea normala din comert)
   1 litru supa de pui (din cubulet Knorr)
   3 linguri sos de soia
   1 lingurita praf de ghimber si 1 lingurita amidon
   piper negru
   dupa gust
   otet
   zahar
   coaja rasa de lamaie
   chilli

mod de preparare

Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se maruntesc). Prazul, morcovul si telina, dupa ce au fost spalate se taie rondele sau fidelute. Fideaua se zdrobeste. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa, sa nu ramana cocoloase.


Supa de pui se amesteca cu sosul de soia, se pun verdeturile si fideaua si se pun pe foc pana dau in clocot. Se adauga toate condimentele si se fierbe 5 minute. La final se pune amidonul si amestecand continuu se mai da un clocot.
Alte retete ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Supa de rosii


Ciorba fasole verde
Incearca si Supa crema de praz
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta acrisoara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.