Supe de legume

Reteta Supa taraneasca de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosi

ingrediente

   1 gulie de iarna
   1 telina
   4 linguri pasta de rosii
   200 gr fasole alba
   2 linguri ulei
   1 ceapa
   3 morcovi
   1 lingura pasta de ardei
   1 lingurita cimbru uscat
   sare
   piper

mod de preparare




Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosii si de ardei, sare, piper si se toarna amestecul in vasul cu fasolea. Se fierbe totul la foc potrivit, pana se inmoaie toate legumele.
Inainte de servire se adauga cimbrul.





Alte retete culinare:





Supa de galuste Ciorba radauteana
Incearca si Supa de sparanghel cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa taraneasca de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.