Supe de carne

Reteta culinara Bors cu carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
bea_medro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se

ingrediente

   500g carne de pui
2 morcovi
1 fir patrunjel
1 bucata telina
23 cartofi
2 rosii
1 ceapa
1 ardei gras
frunze de patrunjel
   frunze de leustean
250 ml bors de putina
200g taitei
2
   5 l apa
1 lingurita sare

mod de preparare




Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se curata legumele, se spala si se taie cubulete mici. Se adauga pe rand ceapa taiata marunt, ardeiul gras, morcovii, patrunjelul si telina si rosiile Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii, borsul (fiert si spumat in prealabil) si apoi taiteii. Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba cateva clocote. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt.
Se serveste fierbinte, dupa dorinta cu ardei iute.


Alte retete recomandate:

Incearca si Ciorba cu scarita de porc afumata
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite