Supe de carne

Reteta Bors de oaie cu tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier.
Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri

ingrediente

   2 kg carne de oaie cu os
   50 ml ulei
   50 ml otet
   2 cepe
   1 radacina pastarnac
   1/2 telina
   1 ardei iute
   1 legatura tarhon
   2 linguri orez
   bors
   sare si piper

mod de preparare

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier.


Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e rumenita adaugam 4 litri de apa si o lasam sa fiarba la foc potrivit, punem orezul si zarzavatul maruntit. Se lasa sa fiarba pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse. Punem borsul dupa gust si verdeata taiata.


Lasam sa mai dea cateva clocote, oprim focul si adaugam tarhonul tocat fin.
Incearca si Supa de galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de oaie cu tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite