Supe de carne

Reteta Bors de urzici cu ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Ana_40409 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marun

ingrediente

   500 gr. urzici
   1 litru apa
   1/2 l bors
   1 ceapa
   1 ardei gras
   un varf de cutit de boia de ardei
   1 cescuta orez
   sare
   1 lingura ulei
   1 lingura faina

mod de preparare

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cand au fiert se adauga borsul clocotit.
Incearca si Supa de pasare cu zarzavat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de urzici cu ardei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.