Supe de carne

Reteta Ciorba cu scarita de porc afumata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ovy2k5 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de conopida (Reteta Video)"
 
Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legum

ingrediente

   700 gr scarita de porc
   500 ml bors de putina
   2 cepe
   1 buc ardei rosu
   un morcov
   2-3 cartofi
   un cuib de fidea
   2 linguri ulei
   2 linguri bulion
   o legatura leustean
   delicat si sare - dupa gust

mod de preparare




Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legume lasandu-se la fiert impreuna. Se adauga uleiul, o lingura de delicat, se lasa inca aprox. 10-15 min, dupa care se adauga cartofii, taiati cubulete.


Cand cartofii sunt pe jumatate fierti, se adauga 2 linguri de bulion, se mai lasa 10 min la fiert si se adauga borsul dupa gust. Se mai lasa la fiert 10 min la fiert si se adauga fideaua si sarea dupa gust. Dupa 5 min. se stinge focul si se adauga leusteanul tocat.
Se serveste calda.


Alte retete recomandate:
Incearca si Gulas la ceaun
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu scarita de porc afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.