Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legum
Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legume lasandu-se la fiert impreuna. Se adauga uleiul, o lingura de delicat, se lasa inca aprox. 10-15 min, dupa care se adauga cartofii, taiati cubulete.
Cand cartofii sunt pe jumatate fierti, se adauga 2 linguri de bulion, se mai lasa 10 min la fiert si se adauga borsul dupa gust. Se mai lasa la fiert 10 min la fiert si se adauga fideaua si sarea dupa gust. Dupa 5 min. se stinge focul si se adauga leusteanul tocat.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradFacuta la multicooker sau in cuptor, e o prajitura la fel de gustoasa si ideala pentru micul dejun langa o cana de ceai sau...
Prajitura cu banane si ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii