Supe de carne

Reteta Ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Goedee_13565 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca ca

ingrediente

   1 kg. carne tocata
   1-2 cepe
   2 ardei grasi
   2-3 rosii
   1 morcov
   1/2 telina
   2 felii paine
   2 linguri gris
   1 ou
   1 legatura patrunjel
   2 lingurite delikat
   tarhon
   coriandru
   o lingurita pasta de tomate
   sare de lamaie
   sare

mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, grisul, ceapa tocata marunt, oul, tarhon, coriandrul pisat, pasta de tomate si delikatul. Se modeleaza perisoarele si se da usor drumul in ciorba care a dat in clocot. Se mai lasa sa fiarba 30 min. si se potriveste de sare. Inainte de a lua ciorba de pe foc se presara patrunjel tocat si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.
Incearca si Supa de telina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.