Supe de carne

Reteta Ciorba de vitel a la Mirela

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Vasile_32793 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se pune la fiert, dupa ce am luat spuma adaugam legumele taiate sau date pe razatoare dupa ce au fiert se pune fideaua, rosiile in bu

ingrediente

   o ceapa
   un morcov
   un dovlecel
   2-3 cartofi
   un ardei gras delikat patrunjel
   leustean
   bors si o cutie de rosii in bulion
   telina
   carnea
   fidea

mod de preparare

Se spala carnea, se pune la fiert, dupa ce am luat spuma adaugam legumele taiate sau date pe razatoare dupa ce au fiert se pune fideaua, rosiile in bulion si delikatul cind este aproape gata se adauga patrunjelul si se sareaza ciorba si se adauga borsul (se fierbe separat). La sfarsit dupa ce fierbe se adauga leustean maruntit.
Se poate servi cu smintana si ardei iute sau cine vrea si o mamaliguta calda!
Incearca si Ciorba de pui cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel a la Mirela" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.