Supe de carne

Reteta Supa-crema de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata prazul, se taie in bucatele si se inabusa in unt 10-15 minute. Se adauga faina. Se toarna 1 litru apa, sare, piper si se lasa sa fiarba la f

ingrediente

   4 fire praz
   50 g unt
   ¼ l lapte
   1 lingura faina
   100 g smintina sau cascaval ras
   sare
   piper
   patratele de piine

mod de preparare

Se curata prazul, se taie in bucatele si se inabusa in unt 10-15 minute. Se adauga faina. Se toarna 1 litru apa, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc moale 1 ora. Se da prin sita, apasind bine ca sa treaca cit mai mult pireu
de praz. Se adauga laptele si se mai fierbe 10-15 minute Se serveste la masa cu smintina sau cu cascaval ras si patratele de piine.
Incearca si Supa traditionala din carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.