Supe de carne

Reteta Supa crema din carne de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai.
Gaina, golita de intestine si de maruntaie, se

ingrediente

   1 gaina mijlocie
   1 ou
   1 pahar de smintina
   1 lingurita de faina
   sare
   zarzavat pentru supa
   1 lingura de unt

mod de preparare

Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai.


Gaina, golita de intestine si de maruntaie, se spala cu apa multa si se pune sa fiarba intr-o oala adinca cu apa rece.


Se spumuieste supa cind da in clocot, se pune la fiert zarzavatul curatat si spalat si se fierbe in continuare.


Cind carnea se poate consuma, se scoate gaina pe un platou, se scoate carnea de pe oase si se lasa pieptul deoparte.


Carnea se trece impreuna cu zarzavatul fiert prin masina de tocat, apoi se pune din nou la fiert in supa. Pieptul se taie cubulete mici si se pune in supa o data cu o lingura de unt, sare si un sos de faina cu apa rece.


Se fierbe supa inca o jumatate de ora, dupa care se drege cu ou si smintina si se serveste fierbinte, cu crutoane de piine prajita.
Pofta buna!





Alte retete


recomandate:


Ciorba de vacuta


Ciorba de stevie cu smantana


Ciorba radauteana
Incearca si Supa cu gogosele de aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema din carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.