Supe de carne

Reteta Supa cu fidea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa clocotita cu sare, se fierbe si se raceste sub jet de apa rece.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   supa de oase - 1
   8 l sau 1
   8 l apa si 4 cuburi MAGGI de vita
   fidea - 150 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare si piper

mod de preparare

Pentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa clocotita cu sare, se fierbe si se raceste sub jet de apa rece. Supa de oase se pune la fiert. Fideaua se scurge de apa si se introduce in supa de oase, la care se adauga sare si piper. Se fierbe inca cca 5 minute.




Supa cu fidea se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Supa finlandeza
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu fidea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.