Supe de carne

Reteta Supa cu oase de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. S

ingrediente

   1
   5 kg oase de vita
   300 g morcovi
   100g patrunjel radacina
   100 g gulii
   100 g telina
   100 g varza creata
   1 ceapa
   1 ardei
   1 rosie
   sare

mod de preparare

Oasele transate, oparite si clatite in prealabil, se pun la fiert intr-un vas adanc cu sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja si 2,5 l apa rece. Se fierbe 1 – 1,5 ore la foc mic (se spumeaza, daca e necesar), se adauga zarzavatul si se continua fierberea la foc mic. Dupa o ora, se scot zarzavaturile in putina supa si se tin la cald.


Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se limpezeasca cateva minute.


Se degreseaza, se strecoara printr-o sita deasa sau etamina de bucatarie (cu polonicul, nu prin desertare).
Alteretete culinare recomandate





Ciorba radauteana


Ciorba de varza cu rosii
Incearca si Supa cu pateuri cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu oase de vita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.