Supe de carne

Reteta Supa de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc.
Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece.
Se

ingrediente

   1 kg oase de vita
   250 g carne tocata ( de vita)
   1 albus de ou
   1 lingura pasta de rosii
   300 g morcovi
   100 g patrunjel radacina
   100 g telina
   sare
   piper

mod de preparare

Oasele se transeaza, se oparesc si se clatesc.


Carnea tocata se amesteca bine cu albusul de ou, pasta de rosii, se stinge apoi cu 2 l apa rece.


Se adauga oasele, zarzavatul curatat intreg, boabele de piper, sare si se pune la fiert pe foc mic, timp de 2 – 3 ore.


Zarzavatul se poate scoate cand e fiert si se serveste la masa.


Se ia supa de pe foc si se lasa sa se limpezeasca, se degreseaza si se strecoara printr-o strecuratoare deasa sau prin etamina de bucatarie.


Daca e necesar, se drege si inainte de servire.
Alte retete culinare





Tocanita cu vinete


Tocanita de pui cu ciuperci
Incearca si Supa cu fidea
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.