Supe de carne

Reteta Supa de frecatei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa crema cu tarhon"
 
>
Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare.
Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intre

ingrediente

Pentru supa:
   1 rasol de vaca
   3-4 cartofi
   2 cepe
   2 morcovi
   2 pastarnaci
   1 tzelina
   patrunjel verde
   sare
   piper
   smantana
Pentru frecatei:
   150 gr faina
   3 oua
   sare

mod de preparare

Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare.

Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intreg si se lasa la fiert pana ce toate se intrepatrund bine.

Cand au fiert si carnea si zarzavatul, se scot din oala, se strecoara supa si se pune din nou la fiert, completandu-se cu apa daca este necesar.

Intre timp se prepara frecateii astfel: se face un aluat din faina, cele 3 oua si sare. Acest aluat se da pe razatoare si astfel se obtin frecateii.

Cand supa incepe sa clocoteasca, se adauga frecateii si se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute.

Se potriveste de sare si de piper si se drege cu smantana.
Se serveste cu patrunjel verde, tocat marunt.

Alte retete recomandate:
Incearca si Supa crema din carne de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de frecatei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.