Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare.
Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intre
mod de preparare
Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare.
Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intreg si se lasa la fiert pana ce toate se intrepatrund bine.
Cand au fiert si carnea si zarzavatul, se scot din oala, se strecoara supa si se pune din nou la fiert, completandu-se cu apa daca este necesar.
Intre timp se prepara frecateii astfel: se face un
aluat din faina, cele 3 oua si sare. Acest aluat se da pe razatoare si astfel se obtin frecateii.
Cand supa incepe sa clocoteasca, se adauga
frecateii si se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute.
Se potriveste de sare si de piper si se drege cu smantana.
Se serveste cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete recomandate:
Incearca si Supa de vita si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de frecatei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe