Pentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. Faina se cerne. Ouale se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in apa cu sare (2 l) si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si piperul boabe. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot in alt vas si se folosesc la alt preparat. Taiteii se fierb in apa cu sare, se trec sub jet de apa rece si se introduc in supa.
Supa din carne de gaina cu taitei se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNumai cand imi amintesc de tocanita taraneasca de cartofi, a mamei, preparata cu carne de porc de la oala cu untura, salivez....
Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumatIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii