Supe de carne

Reteta Supa Toscana (italiana)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Simona_36333 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la pr

ingrediente

   3 linguri ulei de masline
   2 cepe mari
   4 catei de usturoi
   1 carnat italian iute
   1 carnat italian normal
   1 carnat afumat cu usturoi
   9-10 cartofi noi
   1 cutie frisca lichida mica(473 ml)
   2 conserve de zeama de pui)
   1 frunza de Kale

mod de preparare

Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa dupa care se pun cartofii taiat rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
Incearca si Supa delicioasa din carne macra
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Toscana (italiana)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.