Supe de carne

Reteta Supa Toscana (italiana)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Simona_36333 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la pr

ingrediente

   3 linguri ulei de masline
   2 cepe mari
   4 catei de usturoi
   1 carnat italian iute
   1 carnat italian normal
   1 carnat afumat cu usturoi
   9-10 cartofi noi
   1 cutie frisca lichida mica(473 ml)
   2 conserve de zeama de pui)
   1 frunza de Kale

mod de preparare

Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa dupa care se pun cartofii taiat rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
Incearca si Supa Frankfurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Toscana (italiana)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite