42
Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele
detalii rețetă—Amestecam foarte bine galbenusul oului fiert cu ulei, otet, zeama de carne si condimente. Taiem carofii in
detalii rețetă—Cartofii fierti se taie cubulete, se amesteca cu ulei, carnea de pui taiata fideluta, felii subtiri de mere si
detalii rețetă—Se preincalzeste cuptorul la 200°C. La de cascaval se adauga salata sau amestec de condimente de peste. Ceapa
detalii rețetă—Inabusiti ciupercile intr-o tigaie de teflon, amestecindu-le des. Adaugati vinul, condimentele, amestecati
detalii rețetă—Ceapa sunca si ciupercile se toaca marunt, se calesc in 2-3 linguri ulei si reci se amesteca cu verdeata si crema
detalii rețetă—Se taie totul marunt, se amesteca cu conserva de ton dupa care se condimenteaza cu: ulei de masline, sare, piper si
detalii rețetă—Cartofii fierti in coaja se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu buchetelele de broccoli calite in ulei, ouale,
detalii rețetă—La un litru de apa se adauga o lingura de sare si amestecul de condimente( dupa preferinte)-se fierb 2 clocote; se
detalii rețetă—Se taie carnea feliute subtiri. Intr-o tigaie mare se pune uleiul, amestecul de condimente si catelul de usturoi
detalii rețetă—Se amesteca ingredientele pentru sos si se lasa deoparte. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se soteaza legumele cu
detalii rețetă—Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte
detalii rețetă—