Retete si articole "berbec"


Frigarui cu carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Carnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu

detalii rețetă—

MIEL/BERBEC CU GUTUI

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Taiati carnea de ovina in cuburi de ca. 3 cm si dati-o la foc iute intr-o cratita mai serioasa, cu fundul mai gros,

detalii rețetă—

Ciorba de berbec

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:40m 

Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare

detalii rețetă—

Ciorba de berbec (reteta araba)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se trag cateva cepe, taiate felii cu 2 linguri de ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga 1 kg. rosii,

detalii rețetă—

Tocana de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se topeste grasimea de pe bucatile de carne si se rumenesc putin bucatile de costita si cepele taiate pestisori. Se

detalii rețetă—

Ciorba de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri apa cu sare. Se scoate spuma si se adauga

detalii rețetă—

Berbec cu varza acra

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se prajesc bucatile de carne in grasime. Se scot si in locul lor se pune varza acra taiata subtire. Se amesteca

detalii rețetă—

Pulpa de berbec la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Se impaneaza cu usturoi si slanina sau numai cu usturoi. Se da sare si

detalii rețetă—

Pulpa de berbec inabusita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata pulpa de pielite si grasime. Se impaneaza cu usturoi, se da sare si piper si se asaza in cratita peste un

detalii rețetă—

Frigarui din carne de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc,

detalii rețetă—

Papricas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se prepara din carne de pui, vitel, purcel, berbec. Ceapa taiata marunt se inabuse cu grasime, cu boia si cu carnea

detalii rețetă—

Ciorba de berbec (reteta araba)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se caleste ceapa taiata pestisori in cele doua linguri de ulei. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga rosiile,

detalii rețetă—