63
Carnea de miel este o carne rosie recomandata si de cei mai multi dintre nutritionisti . Aveti insa grija de unde
detalii rețetă—Pentru pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramel carnea se spala si se unge bine si pe interior
detalii rețetă—Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe
detalii rețetă—Condimentul cajun este delicios si se pot folosi mai ales la mancarurile cu carne. Pentru preparare aveti nevoie de
detalii rețetă—Bruschetele Hot sunt aperitive simple si delicioase iuti. Am luat feliile de pâine, le-am stropit cu nişte ulei
detalii rețetă—Uleiul cu paprika se foloseste la gratar, peste, cartofi, salate, popcorn, paste sau la paprikas. Pentru acest ulei
detalii rețetă—Ficatul cu ceapa si sos de rosii este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu ficat mai aveti nevoie de cepe,
detalii rețetă—Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se
detalii rețetă—Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam
detalii rețetă—Ceapa tocata foarte fin se aureste in ulei. Se pune boiaua si 1,5 l apa. Se adauga cartofii curatati si taiati in
detalii rețetă—Se ia pulpa de porc se spala si se taie felii cam de 1 cm, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se pune
detalii rețetă—Pentru crap prajit cu boia de ardei pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se
detalii rețetă—