70
Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,
detalii rețetă—Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc
detalii rețetă—Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc
detalii rețetă—Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa.
detalii rețetă—Se amesteca ceapa data pe razatoare, cu carnea, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper si tumeric si lasa la
detalii rețetă—Carnea de vita se taie julienne si se pune la prajit in ulei incins. Ciupercile se taie felii si se pun peste
detalii rețetă—Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se
detalii rețetă—Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea
detalii rețetă—Se taie carnea julien, se soteaza impreuna cu ceapa pana se inmoaie. Se amesteca restul de ingrediente si se adauga
detalii rețetă—Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel
detalii rețetă—Se splala carnea si se pune intr-un castron destul de mare. Peste carne se pun 3 cepe curatate si taiate cuburi si
detalii rețetă—Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de
detalii rețetă—