13
Un desert racoros,parfumat si usor de preparat!
detalii rețetă—Pizza la cornet, o idee deosebita si minunata, care cu siguranta v-a incanta pe oricine. Sa nu mai punem la calcul
detalii rețetă—Trebuie sa incercati aceasta reteta de aperitive de sarbatoarecu branza: cornete pufoase de paine umplute cu o
detalii rețetă—Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se
detalii rețetă—Pentru sandviciuri asortate cu salam si sunca pe feliile de franzela unse cu unt se asaza cornete facute din felii
detalii rețetă—Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao,
detalii rețetă—Cornetele se servesc umplute cu orice fel de crema. Aveti nevoie de oua intregi, ulei, zahar.
detalii rețetă—Se freaca 3 oua intregi cu greutatea lor de zahar, pana se fac ca o crema. Se adauga faina fina si migdalele
detalii rețetă—Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare
detalii rețetă—Se freaca untul cu zaharul si oul, se adauga apoi vinul, romul, uleiul si la urma faina. Se framinta un aluat
detalii rețetă—Pe feliile de franzela unse cu unt se asaza cornete facute din felii de salam umplute cu sunca taiata marunt. Sunca
detalii rețetă—Se face un aluat, se intinde o foaie subtire, din care se taie patrate, care se ruleaza ca niste cornete mici. Se
detalii rețetă—