44
Se framanta bine ingredientele necesare aluatului. Mai mult de jumatate din aluat se pune in tava, intr-un strat
detalii rețetă—Dupa spalare, caisele se curata de samburi, se desfac in doua, apoi se taie in 4 – 5 bucati, se pun intr-o
detalii rețetă—Se amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina. Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste
detalii rețetă—Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina,
detalii rețetă—Amestecam ingredientele si coacem aluatul la foc mediu. Ungem formele de briose si le tapitam cu hartie de copt.
detalii rețetă—Framantam ingredientele si impartim aluatul obtinut in 2 parti, ungem o foaie cu gem de caise. Umplutura: batem
detalii rețetă—Se amesteca faina cernuta cu sarea si zaharul. Se face o adancitura in mijloc. Se sparg ouale in ea. Se adauga
detalii rețetă—Aluatul rezultat din amestecarea ingredientelor se imparte in doua parti. Dintr-una se face o foaie care se pune in
detalii rețetă—