9
Un aperitiv simplu, dar nelipsit de la un festin!
detalii rețetă—Icrele de crap sunt deasupra celor de stiuca, chiar si a celor negre! Numaidecat asemenea salata trebuie cu
detalii rețetă—Icrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara
detalii rețetă—Icrele de stiuca se pregatesc ca si icrele de crap. Se indeparteaza pielita desfacand cu furculita. Se freaca cu
detalii rețetă—Icrele de stiuca se pot pregati spalate sau nespalate. Procedeul este acelasi, doar ca icrele spalate au culoare
detalii rețetă—Icrele proaspete, scoase din peste, se trec imediat printr-o sita rara, pentru a se inlatura pielitele. Se
detalii rețetă—Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce
detalii rețetă—Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce
detalii rețetă—Icrele de stiuca fiind mai mari, se pot pregati si fara gris. Se pun intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor
detalii rețetă—