8
Penbtru risoto cu mancare de rinichi se pregateste orezul si se asaza intr-o forma de tabla cu gaura la mijloc,
detalii rețetă—Pentru frigaruile de rinichi de purcel se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste. Se taie in
detalii rețetă—Pentru rinichii de vitel prajiti se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de
detalii rețetă—Pentru rinichii fripti cu sos de mustar se curata de pielite doi rinichi de vitel, se spala si se usuca cu o carpa.
detalii rețetă—Pentru ciulamaua de rinichi de vitel sau vaca se face un sos alb de faina, prajind usor o lingura de faina intr-o
detalii rețetă—Pentru mancarea de rinichi cu ciuperci se pregatesc atat rinichii, cat si sosul, ca pentru mancarea de rinichi.
detalii rețetă—Pentru mancarea de rinichi cu creier se curata rinichiul, se taie felii. Se curata de asemenea un creier de vitel,
detalii rețetă—Pentru mancarea de rinichi se curata rinichii de pielita, se spala in mai multe ape, se taie in doua in lungime,
detalii rețetă—