11
Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi
detalii rețetă—Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin
detalii rețetă—Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc
detalii rețetă—Se scot copanele, pieptul si maruntaiele de la o gasca mare, se spala si se pun la fiert cu apa rece cat sa le
detalii rețetă—Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si
detalii rețetă—Daca preparati pieptul de gasca primul pas este taierea in bucati transversale. Se condimenteaza apoi cu sare si
detalii rețetă—Pieptul de fazan se injumatateste. Se condimenteaza cu sare, piper si maghiran. Ficateii de gasca se taie in 8
detalii rețetă—Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o
detalii rețetă—1.Din oasele de pe pulpele de fazan preparam un sos. Se fierb pana scade lichidul la jumatate. Se taie marginile
detalii rețetă—(pentru 4 persoane) Pieptul de gasca se taie felii, se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Miezul de
detalii rețetă—se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40
detalii rețetă—