15
Aceasta reteta de pui nu este chiar atat de picanta ca reteta originala thailandeza. Se pune intr-un vas puiul
detalii rețetă—Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb, boia dulce, praf de usturoi, sare si ghimbir. Se adauga
detalii rețetă—Combinati praful de ghimbir, usturoiul, sucul de portocala, sosul de soia, vinul rosu, otetul de vin alb si mierea
detalii rețetă—Crevetii se lasa la marinat intr-un bol cu praful de curry si usturoi maruntit. Topim untul; calim ghimbirul si
detalii rețetă—Aluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de
detalii rețetă—Dam cartofii pe razatoare. Adaugam ouale, apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de
detalii rețetă—Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca. Se adauga spanacul oparit si condimentat cu
detalii rețetă—Se face cate o crestatura pe suprafata carnii dar si in adancime si se introduc fructele uscate, cateii de usturoi,
detalii rețetă—Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si
detalii rețetă—1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o
detalii rețetă—Reţetă de preparare a papanaşilor. Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust,
detalii rețetă—Reţetă de preparare a papanaşilor. Sfaramitam bine de tot telemeaua si branza cu furculita, se adauga sare dupa
detalii rețetă—