Retete si articole "reteta cu carne"


Pulpa de curcan la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se desface pulpa de curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si piper. Se asza pe

detalii rețetă—

Pui cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata bine puiul, se taie in bucati care se rumenesc in uleiul fierbinte. Se pune carnea intr-o cratita. In

detalii rețetă—

Friptura cu sos de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Se caleste carnea

detalii rețetă—

Escalop de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele

detalii rețetă—

Piept de minzat umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se alege carne de la piept. Se scot coastele cu grija si, cu un cutit foarte bine ascutit, se desparte carnea pe

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se

detalii rețetă—

Salata din carne de pasare si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala cartofii si se fierb cartofii. Cind s-au racit, se curata, se taie in cuburi mici. La fel se taie carnea.

detalii rețetă—

Bors cu carne de vita si tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 �-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare

detalii rețetă—

Salata de pui cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala foarte bine toate zarzavaturile si verdeturile. Se fierb pieptii de pui si se taie carnea in bastonase sau

detalii rețetă—

Budinca de taitei cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa

detalii rețetă—

Macaroane cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

detalii rețetă—

Salata de sparanghel cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf),

detalii rețetă—