Retete si articole "reteta de bezea"


Oua de Paste crocante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru oua de Paste crocante albusurile se bat cu 180 gr zahar, iar bezeaua obtinuta se da la rece. Separat, se bat

detalii rețetă—

Turnuri de bezea cu zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Turnurile de bezea cu zmeura sunt foarte gustoase si simplu de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe

detalii rețetă—

Prajitura cu branza de vaci si bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in

detalii rețetă—

Tort cu crema de ciocolata

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 4h 

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare, ca pentru bezea, apoi adaugam zaharul in ploaie

detalii rețetă—

Tort cu blat de bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se face compozitia pentru blatul de bezea si se coc pe rand 3 foi, care se lasa la racit. Se face crema. Se freaca

detalii rețetă—

Blat de bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se pune o treime

detalii rețetă—

Tarta cu kiwi si capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pregatesti asa: Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana

detalii rețetă—

Chec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se separa albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile se pun intr-o cana. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul

detalii rețetă—

Tort de bezea cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat ouale cu zahar dupa gust, pana ce spuma se intareste astfel incat daca intoarceti castronul aceasta nu cade.

detalii rețetă—

Fursecuri cu bezea si crema (butoiasi)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fursecuri: Din toate ingredientele se face un aluat, se intinde cu sucitorul o foaie subtire pe care se taie

detalii rețetă—

Inghetata a la Iulia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas de plastic, se bat albusurile cu zaharul pana se intareste compozitia (ca la bezea). Se pun pe rand

detalii rețetă—

Ghetar de bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se bat bine albusele cu zaharul apoi se amesteca usor cu galbenusele, praful de copt si faina. Se pune alutul in

detalii rețetă—