Retete si articole "savarina"


Savarina cu spuma de albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se albesc. Se adauga pesmetul cernut, faina si albusurile batute

detalii rețetă—

Tort de caise delicios

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Blatul: Ouale se freaca cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga faina. Se coace in forma

detalii rețetă—

Savarina cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

luatul 6 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar. Se adauga 6 linguri faina si albusurile spuma.

detalii rețetă—

Savarina Olexiuc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Aluatul de savarina este asemanator cu cel de cozonac si se preparta in felul urmator: se cerne faina intr-un

detalii rețetă—

Savarina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Galbenusurile se freaca cu 3 linguri de zahar pana se albesc, se adauga uleiul apoi faina (treptat) si la urma

detalii rețetă—

Savarina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga pesmetul, treptat, amestecand tot

detalii rețetă—

Savarina cu pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se afce o crema spumoasa, se adauga pesmetul fin cernut, apoi faina si

detalii rețetă—

Savarina de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Daca compozitia este

detalii rețetă—

Savarina cu lamiie si sirop de rom

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se obtine o crema, se adauga apoi, amestecind mereu, coaja de lamiie, zeama

detalii rețetă—

Savarina suedeza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Se freaca untul spuma. Se adauga zharul, galbenusurile, sarea, nucsoara, coniacul, coaja de portocala taiata

detalii rețetă—

Savarina de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga grisul presarat si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea

detalii rețetă—

Savarina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se obtine o crema, se adauga apoi, amestecand, coaja de lamaie, zeama de

detalii rețetă—