Retete si articole "tort cu portocale"


Tort cu lichior de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se freaca

detalii rețetă—

Tort cu crema de portocale si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se obtine o crema al carei volum este de 2-3 ori mai mare fata de cel

detalii rețetă—

Tort de migdale cu portocale si frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devine spuma, se adauga migdalele curatate, macinate si uscate la

detalii rețetă—

Tort cu migdale si crema bavareza de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia la foc mic pana la spumare. Se ia apoi la o parte si se bate

detalii rețetă—

Tort cu crema bavareza de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Blatul. Se freaca untul spuma. Se adauga ouale intregi, galbenusurile, dupa fiecare galbenus adaugand cate o

detalii rețetă—

Tort insiropat cu crema de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Blatul. Se amesteca un ou cu apa rece, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga faina, praful de copt, restul de

detalii rețetă—

Tort cu crema de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Blatul. Se prepara amestecand bine galbenusurile cu zaharul, faina cernuta si albusurile spuma. Compozitia

detalii rețetă—

Tort de pandispan cu crema de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se face o crema, iar volumul compozitiei a crescut de 2-3 ori.

detalii rețetă—

Tort cu dulceata si lichior de portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul si bucata de vanilie taiata fin pana ce compozitia se face ca o crema, iar

detalii rețetă—

Tort cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Batem spuma un ou intreg si 7 galbenusuri, adaugam pesmetul, migdalele, faina, coaja rasa de la portocala, zeama si

detalii rețetă—

Tort Campari

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Blatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc

detalii rețetă—

Tort cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Portocalele date prin masina de tocat se amesteca cu nucile date prin masina de tocat, 250g zahar, paharul cu apa,

detalii rețetă—