Sarmalele de post pentru carnivori sunt, asa cum le sugereaza si numele, perfecte in perioada postului si au un gust aproape...
Sarmale de post pentru carnivoriTrebuie sa va spun ca am incercat aceasta reteta de dulceata de capsuni si sunt absolut incantata. In plus din cantitatile...
Dulceata si sirop de capsuniCompotul de visine clasic se prepara usor, modul de conservare natural fiind fierberea. Pentru aceasta reteta de compot nu...
Compot clasic de visineVinetele conservate sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 5 kg vinete, 3 lg sare si conservant.
Vinete conservate intregiPentru a prepara zarzavatul pentru supe de post aveti nevoie de 3 kg morcovi, 2 teline, 2 pastarnac, 500 ml ulei, sare,...
Zarzavat pentru supe de postZarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de...
Zarzavat pentru iarna fara conservantRosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Rosii cherry in bulion fara conservantDulceata de capsune fara conservant este foarte usor de preparat si se pastreaza foarte bine de-a lungul anului, daca e...
Dulceata de capsune fara conservantSe spala si se curata zmeura, se aseaza in vasul de dulceata si se acopera cu zeama de lamaie. Se pune peste fructe zaharul...
Dulceata de zmeura fara conservantSe curata si spala morcovii, cartofii si ceapa. Se pune mazarea 15 minute in apa rece ca sa se fragezeasca si sa isi pierda...
MAZARE LA CUPTOR CU MORCOVI SI CARTOFI PENTRU VEGETARIENIZarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe. Pentru a pune...
Zarzavat de ciorba pentru iarna