Articole "legume"


Sfecla rosie, pastirnacul, napii sint radacinoase mai rezistente si pot fi pastrate in camari si pivnite, in ...

citește—

Ai mincat azi un mar? Ai facut o alegere buna. Daca iti plac fructele si legumele, consuma-le cu incredere, ...

citește—

Prima regula: alege ingrediente de calitate. Cu cit legumele sint mai proaspete, cu atit produsul final va fi ...

citește—

Fructele si legumele sunt toate vedete. Nu numai ca au minimum de calorii si sunt bogate in fibre, dar ele ...

citește—

Legumele sunt bogate in vitamine,saruri minerale,proteine si glucide.Se recomanda,sa se consume crude,caci ...

citește—

Specialistii in nutritie recomanda consumul a cel putin cinci fructe sau/si legume pe zi. Cum sa profitam ...

citește—

Dar cum fructele si legumele sunt proaspete doar im anumite perioade, haideti sa vedem cum putem beneficia de ...

citește—

Dar, stii sa le prepari astfel incat sa nu fie doar aspectuase, ci si sanatoase, iar toate vitaminele din ...

citește—

Postul
nu este doar o perioada de reflectie si rugaciune, ci si una de
pregatire a organismului ...

citește—

Cand ai in fata un platou incarcat de bunatati, parca nu te poti abtine sa mai iei o portie. Asteapta 10 ...

citește—

Acestea se pierd in timpul procesului de rafinare (faina, de exemplu tipul 405). Faina
si produsele ...

citește—

Chinese Garden, situat in Sectorul 2 al Capitalei, pe Strada I.L. Caragiale la nr.30, este unul dintre ...

citește—