Articole "miel"


Celebrarea Pastelui dateaza aproximativ din anul 1445 in. H, de pe vremea plecarii din Egipt a poporului evreu ...

citește—

Carnea de miel este in masura sa imbunatateasca activitatea splinei si a rinichilor, sa inlature starea ...

citește—

Ajunsi in pragul sarbatorilor de Paste cu pregatirile in toi, amintim de Cartea sfanta comuna celor doua ...

citește—

Acum gasesti in supermarket orice fel de carne doresti si poti alege bucatile cele mai bune pentru preparatele ...

citește—

  Fiecare popor are propria reteta, imbogatita cu ceva condimente specifice zonei, iar daca faci o ...

citește—

La inceput poate unii dintre voi cand va ganditi la combinatia dintre spanac si miel nu vi se pare o idee prea ...

citește—

Feteasca nearga este un soi care este cunoscut inca din vremea dacilor. Se presupune ca locul de origine al ...

citește—

Un meniu de Paste simplu si cateva sfaturi utile
 
Organizarea meselor de sarbatori poate fi ...

citește—

Friptura de miel pentru masa de Pasti este un preparat foarte important in celebrarea celei mai mari sarbatori ...

citește—

Traditiile mesei de Pasti nu ar trebui afectate de restrictiile alimentare sau bugetare. Acestea ne reapropiem ...

citește—

Oamenii de stiinta au fost uimiti cand au descoperit ca intr-un sat din Italia foarte multi dintre cei 2000 de ...

citește—