piele

Smoothie pentru o piele frumoasa si sanatoasa iarna, made by Carmen Bruma
Smoothie & Milkshake

Smoothie pentru o piele frumoasa si sanatoasa iarna, made by Carmen Bruma

Smoothie pentru o piele frumoasa si sanatoasa iarna, made by Carmen Bruma
Smoothie pentru un ten radiant, made by Carmen Bruma
Smoothie & Milkshake

Smoothie pentru un ten radiant, made by Carmen Bruma

Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul...

Smoothie pentru un ten radiant, made by Carmen Bruma
Mancaruri cu peste

Salata din scrumbie de mare cu maioneza

Pentru salata din scrumbie de mare cu maioneza pestele sarat se tine 2-3 ore in apa rece la desarat, apoi se inlatura capul,...

Salata din scrumbie de mare cu maioneza
Mancaruri cu peste

File de salau cu portocale

Fileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala si se...

File de salau cu portocale
Mancaruri cu orez

Risoto cu limba

Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se...

Risoto cu limba
Mancaruri cu carne

Limba umpluta cu sos de smantana

Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre gatlej,...

Limba umpluta cu sos de smantana
Mancaruri cu carne

Limba pane cu ceapa si patrunjel

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin faina, ou...

Limba pane cu ceapa si patrunjel
Mancaruri cu peste

Fileu de salau pane

Pentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungirne. Se...

Fileu de salau pane
Aperitive cu peste

Pasta cu peste

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine...

Pasta cu peste
Aperitive cu carne

Perisoare din carne de potarnichi

Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza,...

Perisoare din carne de potarnichi
Chiftelute de pui cu soia
Aperitive cu carne

Chiftelute de pui cu soia

Se pune soia la fiert cu vegeta. Dupa ce a fiert se lasa la scurs si se macina. Pieptul de pui se curata de piele si se da...

Chiftelute de pui cu soia
Tartine cu somon
Aperitive cu peste

Tartine cu somon

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie,...

Tartine cu somon
Mancaruri cu peste

Biban cu rosii

Bibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in unt...

Biban cu rosii
Aperitive cu peste

Crochete de peste

Pestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta. Separat...

Crochete de peste
Mancaruri cu peste

Biban prajit

Pestele se curata de piele, se spala si se taie in felii. Se sareaza, se dau feliile prin faina si se pun apoi la prajit in...

Biban prajit
Mancaruri cu carne

Piept de pui la gratar

Bucatile de piept de pui dezosate, se curata de piele si se tai fasii groase de 8 x 4 cm. Se spala castravetii si se tai...

Piept de pui la gratar
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu branza

Se curata bucatile de carne de piele, se scot oasele si se tai in 2 bucati (eventual se pot bate cu ciocanul de snitel) si se...

Piept de pui cu branza
Aperitive cu carne

Chiftele de pui cu ciuperci

Tocati pieptul de pui (cu piele) si ciupercile. Se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Cu mana umeda se...

Chiftele de pui cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Pulpa de porc fiarta in aburi

Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos...

Pulpa de porc fiarta in aburi
Mancaruri cu carne

Muschi Wellington

Se curata muschii de piele si se presara cu sare si piper. Intr-o tava se pune untura la incins, se pune in ea carnea si se...

Muschi Wellington
Mancaruri cu peste

Crap umplut

Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa...

Crap umplut
Mancaruri cu carne

Friptura in Coca Cola

Fierbe 2-3 kg de pulpa de porc cu piele in 0,5 litri de Coca Cola amestecata cu putina apa. In timp ce fierbe carnea, adauga...

Friptura in Coca Cola
Mancaruri cu carne

Pulpa de pui cu ciuperci

Se curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele....

Pulpa de pui cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu nucsoara si sunca

Se macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca...

Piept de pui cu nucsoara si sunca
Mancaruri cu carne

Rulada din piept de pui cu carnati

Pieptul de pui se dezoseaza, se curata de piele si se tai fasii lungi. In fiecare bucata de piept de pui se ruleaza cate o...

Rulada din piept de pui cu carnati
Mancaruri cu peste

Piept de pui cu mere

Pieptul de pui fara piele si oase, se taie in latime (se bate cu ciocanul de carne pentru a deveni mai mare si mai subtire)...

Piept de pui cu mere
Mancaruri cu carne

Tipar la protap

Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa...

Tipar la protap
Aperitive cu carne

Maioneza de pasare cu andive

Pieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive...

Maioneza de pasare cu andive
Salate reci

Salata de telina cu carne de pasare

Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron. Facem o...

Salata de telina cu carne de pasare
Supe de carne

Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă. Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din...

Ciorbă de miel reţetă
Mancaruri cu carne

Budinca de porumb cu pulpe de pui

Se curata copanele de piele si se taie in bucati mai mici. Se clatesc si se zvanta intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza,...

Budinca de porumb cu pulpe de pui
Pulpe de pui cu bacon si legume la cuptor
Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu bacon si legume la cuptor

Se aleg pulpele superioare de pui si se curata de piele. Se infasoara in feliile de bacon si se pun in tava. Le-am pus la...

Pulpe de pui cu bacon si legume la cuptor
Rulada de curcan
Aperitive cu carne

Rulada de curcan

Pieptul l-am curatat de piele si alte urme de grasime. Il taiem felii pe lung. Batem carnea cu ciocanul. Pe carnea batuta cu...

Rulada de curcan
Aperitive cu ciuperci

Ciuperci umplute (usor de gatit)

- se curata ciupercile de piele - se rup piciorusele de la ciuperci - se taie costita in cubulete mici si se pune in fiecare...

Ciuperci umplute (usor de gatit)
Pulpe imbracate
Mancaruri cu carne

Pulpe imbracate

Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei,...

Pulpe imbracate
Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.
Mancaruri cu ciuperci

Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.

Ciupercile se curata de coaja/piele li se rup piciorusele, se curata si "evantaiul" din interior, se curata si piciorusele....

Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.
Salate cu peste

Salata cu peste afumat

Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se...

Salata cu peste afumat
Mancaruri cu carne

Risotto cu limba

Se fierbe o limba de vitel. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un rantas din o jumatate lingura de unt si...

Risotto cu limba
Mancaruri cu peste

Filets de salau

Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface drept in doua in lungime. Se curata de piele, se scoate sira...

Filets de salau
Mancaruri cu vanat

Rasol in bors de iepure impanat

Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la...

Rasol in bors de iepure impanat
Aperitive cu oua

Oua italienesti

Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin...

Oua italienesti
Aperitive cu peste

Crema de heringi

Heringii se curata de piele si oase, se trec prin masina de tocat impreuna cu sardelele, se adauga mustarul, zeama de lamiie,...

Crema de heringi
Mancaruri cu carne

Pulpe pane

Se curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la...

Pulpe pane
Salate cu peste

Salata de heringi

Pestele se desareaza din ajun, se curata de piele si de oase si se da prin masina de tocat. Cartofii fierti se dau de...

Salata de heringi
Sandviciuri

Crema de peste

Pestele fiert si curata de piele si oase si se da prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul, sarea, piperul si...

Crema de peste
Mancaruri cu cartofi

Pui Szechuan rapid

Se curata pieptul de oase si piele si se taie carnea in cubulete de 1-2 cm. Se treceti puiul prin amidon. Se incingeti uleiul...

Pui Szechuan rapid
Paste si pizza

Paste spirale cu pui si bere

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie. Pastele (spiralele) se pun la fiert in...

Paste spirale cu pui si bere
Mancaruri cu cartofi

Pasta de cartofi cu peste afumat

Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se curata pestele de piele si de oase si se zdrobeste cu furculita. Se freaca...

Pasta de cartofi cu peste afumat
Aperitive cu peste

Scrumbie tocata

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se desareze. Se...

Scrumbie tocata