Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul...
Smoothie pentru un ten radiant, made by Carmen BrumaPentru salata din scrumbie de mare cu maioneza pestele sarat se tine 2-3 ore in apa rece la desarat, apoi se inlatura capul,...
Salata din scrumbie de mare cu maionezaFileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala si se...
File de salau cu portocalePentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se...
Risoto cu limbaPentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre gatlej,...
Limba umpluta cu sos de smantanaPentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin faina, ou...
Limba pane cu ceapa si patrunjelPentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungirne. Se...
Fileu de salau paneSe fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine...
Pasta cu pesteCarnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza,...
Perisoare din carne de potarnichiSe pune soia la fiert cu vegeta. Dupa ce a fiert se lasa la scurs si se macina. Pieptul de pui se curata de piele si se da...
Chiftelute de pui cu soiaSe curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie,...
Tartine cu somonBibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in unt...
Biban cu rosiiPestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta. Separat...
Crochete de pestePestele se curata de piele, se spala si se taie in felii. Se sareaza, se dau feliile prin faina si se pun apoi la prajit in...
Biban prajitBucatile de piept de pui dezosate, se curata de piele si se tai fasii groase de 8 x 4 cm. Se spala castravetii si se tai...
Piept de pui la gratarSe curata bucatile de carne de piele, se scot oasele si se tai in 2 bucati (eventual se pot bate cu ciocanul de snitel) si se...
Piept de pui cu branzaTocati pieptul de pui (cu piele) si ciupercile. Se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Cu mana umeda se...
Chiftele de pui cu ciuperciTaie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos...
Pulpa de porc fiarta in aburiSe curata muschii de piele si se presara cu sare si piper. Intr-o tava se pune untura la incins, se pune in ea carnea si se...
Muschi WellingtonTaie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa...
Crap umplutFierbe 2-3 kg de pulpa de porc cu piele in 0,5 litri de Coca Cola amestecata cu putina apa. In timp ce fierbe carnea, adauga...
Friptura in Coca ColaSe curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele....
Pulpa de pui cu ciuperciSe macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca...
Piept de pui cu nucsoara si suncaPieptul de pui se dezoseaza, se curata de piele si se tai fasii lungi. In fiecare bucata de piept de pui se ruleaza cate o...
Rulada din piept de pui cu carnatiPieptul de pui fara piele si oase, se taie in latime (se bate cu ciocanul de carne pentru a deveni mai mare si mai subtire)...
Piept de pui cu mereCarnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul si se lasa...
Tipar la protapPieptul de curcan rece, curatat de piele, este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive...
Maioneza de pasare cu andiveFierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron. Facem o...
Salata de telina cu carne de pasareCiorbă de miel reţetă. Se pregateste astfel: Se curata de piele capul de miel, scoti creierul si ochii si il transezi. Din...
Ciorbă de miel reţetăSe curata copanele de piele si se taie in bucati mai mici. Se clatesc si se zvanta intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza,...
Budinca de porumb cu pulpe de puiSe aleg pulpele superioare de pui si se curata de piele. Se infasoara in feliile de bacon si se pun in tava. Le-am pus la...
Pulpe de pui cu bacon si legume la cuptorPieptul l-am curatat de piele si alte urme de grasime. Il taiem felii pe lung. Batem carnea cu ciocanul. Pe carnea batuta cu...
Rulada de curcan- se curata ciupercile de piele - se rup piciorusele de la ciuperci - se taie costita in cubulete mici si se pune in fiecare...
Ciuperci umplute (usor de gatit)Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei,...
Pulpe imbracateCiupercile se curata de coaja/piele li se rup piciorusele, se curata si "evantaiul" din interior, se curata si piciorusele....
Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se...
Salata cu peste afumatSe fierbe o limba de vitel. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un rantas din o jumatate lingura de unt si...
Risotto cu limbaSe curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface drept in doua in lungime. Se curata de piele, se scoate sira...
Filets de salauIepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la...
Rasol in bors de iepure impanatResturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin...
Oua italienestiHeringii se curata de piele si oase, se trec prin masina de tocat impreuna cu sardelele, se adauga mustarul, zeama de lamiie,...
Crema de heringiSe curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la...
Pulpe panePestele se desareaza din ajun, se curata de piele si de oase si se da prin masina de tocat. Cartofii fierti se dau de...
Salata de heringiPestele fiert si curata de piele si oase si se da prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul, sarea, piperul si...
Crema de pesteSe curata pieptul de oase si piele si se taie carnea in cubulete de 1-2 cm. Se treceti puiul prin amidon. Se incingeti uleiul...
Pui Szechuan rapidCarnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie. Pastele (spiralele) se pun la fiert in...
Paste spirale cu pui si bereSe dau cartofii fierti prin masina de tocat, se curata pestele de piele si de oase si se zdrobeste cu furculita. Se freaca...
Pasta de cartofi cu peste afumatScrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se desareze. Se...
Scrumbie tocata