53
Perioada postului pune la grea incercare imaginatia oricarei gospodine, iar daca in familie exista si copii,
detalii rețetă—Acest aperitiv are dulceata legumelor de toamna si un usor gust intepator si aromat al ghimbirului iar combinate,
detalii rețetă—Ciuperci la cuptor cu unt, verdeaţă şi crustă aurie de caşcaval. Se pot servi ca aperitiv, fel principal sau
detalii rețetă—Un preparat delicios!
detalii rețetă—O bunatate....uleiul de dovleac la aceasta reteta i-a dat un plus de savoare si o culoare verzuie...nu stiu cat se
detalii rețetă—Sunt un deliciu acesti bureti vineciori de padure....chiar n-ai nevoie de carne....declara o carnivora convinsa....
detalii rețetă—Este o reteta cu un gust senzational, am folosit pentru prima data aceste ciuperci, sunt foarte bune, iar somonul
detalii rețetă—Un blat aromat cu multe legume!
detalii rețetă—Acest preparat este foarte bun pentru micul dejun sau pentru a fi servit ca si aperitiv. Daca dorim sa servim pe un
detalii rețetă—Un aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
detalii rețetă—Ghebele se pot inlocui cu diferite tipuri de ciuperci in functie de preferinte.
detalii rețetă—Briosele sarate cu telemea si ciuperci sunt ideale pentru masa de dimineata sau pachetelul de scoala. Mai mult
detalii rețetă—